Fiber östra Falbygden ek. för. driver sedan 2012 ett
fibernät huvudsakligen i socknarna Mularp, Skörstorp, Kälvene,
Näs och Vartofta-Åsaka. Under 2017-2018 byggs nätet ut i
Yllestad, Vistorp, Fivlered, Åsarp, Trädet och Humla.

FÖR MEDLEMMAR

2013-10-31

Några till idag

Vi har några inkopplade till idag.

32, 50, 174, 248, 254
Dessutom är de som inte fick kontakt tidigare nu åtgärdade: 38, 218.

Fler kommer imorgon! Förhoppningen är att man skall hinna koppla in samtliga medlemmar som ligger utmed stammen norrut från teknikskåpet i Kälvene by och norrut mot Skörstorp. Vi håller tummarna och publicerar resultatet imorgon.

Totalt är nu e
n dryg fjärdedel av hela nätet eller 63 medlemmar inkopplade! Detta motsvarar i princip hela etapp 1 och 2 vilket är hela Skörstorp, Mularp samt de delar av Falekvarna som hör till vårt fibernät. Återstår bara två fastigheter längst upp i norr i Mularp. 
 

PORTERING
Imorgon är också dagen då porteringen börjar gälla från för de flesta bett om detta. Det är olyckligt att det blivit ett glapp här men vi tror att det kunnat lösa sig på ett bra sätt för alla. Sockenansvariga har organiserat så att samtliga som har portering 1/11 har blivit uppringda och erbjudits en vidarekoppling till t ex mobilnummer under tiden. Många har nappat på detta.

Observera dock att du själv måste säga upp vidarekopplingen när din fiber sedan har kommit igång. Observera också att det tillkommer samtalskostnader från ditt fasta telefonnummer till din mobil vid en vidarekoppling. 


Ni glömmer inte att anmäla er till invigningsfesten? Sista anmälningsdag 6/11.